ACC 7

I runde 7 fortsatte æ mine udda åpningseksperimenter mot 1...f5. Denne gang med 2. g4. Aksel slo tilbake og etter 3. h3 g3 samt en rekke upresise trekk fra begge side, vant æ plutselig da sorts stilling bare gikk i oppløsning. men det e uff så irriteranes å slå på Fritz etterpå bare for å se alle forslagan som kommer opp som æ ikke en gang tenkte på. Som æ har nevnt i et innlegg lenger ned e det en masse filtre i hodet som ikke slipper en rekke mulige kandidattrekk. De beste trekkene dukker bare ikke opp. I trekk 7 kunne æ vunnet bonde ved å "ofre" en springer på d5. Så det ikke i det hele tatt. Alternativet æ spilte va også ok,  men det e ikke poenget. Det e greit å bukke og overse nokka i farta, men å ikke se gode trekk e ille. Vitner sikkert om manglanes vurderingsevne også og det kan sikkert trenes opp, for de som spiller mere enn 20-30 partier i året. Jaja. litt selvkritikk må til. Stod over lynsjakken, energien strakk ikke til.

Ellers har det dukka opp mange ikke deltakende sjakkspillera nordfra, fint sjakkfolk fra forbundet og FIDEs side m.fl. Da ble vi jo riktig så gens una sumus.

I dag skal æ møte en av de underrata up and coming men, N. Getz.  Here det om å gjøre å koke sammen nokka veldig (u)teoretisk,..... for så sannynligvis å få tidsnød istedet.  Lett skal det ikke være. Gunnar imponerer og møter Agdestein med hvit i dag. Tipper han har sprengstudert Stonewall i løpet av natta og holder balansen. Så spørs det bare om det dukker opp en liten fingerfeil som GMan e så flink til å utnytte. Ellers ligger mange av de nordnorske spilleran tett som måsene i sentrum rundt 4 poeng. Kanskje en av oss klarer 6 poeng til slutt?

På 1 bord blir det nok et vanvittig griseri som det pleier mellom de to. Magnus må vinne, mens Kjetil kanskje inviterer til en remis med valg av åpningsvariant?

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5499059